Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

perjantai 7. tammikuuta 2011

Yökukka

Narsissi.

Päivän orkidea.


Tällainen tavisperhonen aloittelee nyt kukintaansa. :)

Minä en vieläkään osaa kuvia tuolta Picasasta laittaa niin, että kuvan kautta pääsisi muita kuvia katselemaan, joten laitan nyt linkin viimevuotisiin orkideakuviini: Orkideat 2010

Lumitöitä ja muuta

Tänään siis oli taas lumitöitä. Ei lunta ollut satanut, kuin vajaa kymmenen senttiä, mutta meni siinä taas pari tuntia lingonkin kanssa. Sen jälkeen taas pilkoin vähän takka- ja saunapuita. Kesällä vain katkoin ne sopivaan mittaan ja ajattelin, että saa sitten talvellakin vähän liikuntaa, kun pilkkoo puita sitä mukaa, kuin niitä kuluu. Tuo suunnitelma onkin osoittautunut ihan hyväksi, näin saa talvellakin vähän liikuntaa ja hartiavoimistelua. :)

Päivän kesäkuva.

07.06

Päivän kuva

Pakkasta on tänään noin 5 astetta. Yöllä on lunta satanut vajaa kymmenen senttiä ja nyt alkoi sade uudelleen joten taidan lumityöt jättää vähän myöhemmäksi.

Muori kuivattelee lakanapyykkiä autotallin vintillä ja nyt kun tulee uutta kuivateltavaa, niin entiset piti hakea pois. Lunta olikin tuohon kiviportaille kertynyt metrin verran ja aikamoinen tallaaminen oli, ennen kuin sinne polku aukesi. :)

Sekalaisia kuvia


Tässä on sitten se kuva, josta nuo edellisen kuvan kasvot olivat löytyneet. Kolme ukkoa jäi tunnistamatta, mutta aika hyvä saavutus kuitenkin.

Tässäkin on näköjään opettelemista, että osaisi tekstiä ja kuvia kunnolla laittaa albumista blogiin.

Sekalaisia kuviaEn malttanut kuitenkaan lopettaa Bloggerin ja Picasan opiskelua ja nyt Picasa sitten yrittää etsiä ihmisiä valtavasta kuvavalikoimastani. Pääasiassa olen kuvaillut luontoa, kasveja sekä hyönteisiä, mutta on kuvissa ihmisiä jossain tapahtumissa kuvattuina. Kasvojahan tuo Picasa kuvista etsii ja kone käy kuumana ja puhallin pitää meteliä.

Nämä ovat kyllä ihan oikeita ihmisiä ja varsin tunnettujakin, mutta siltikin ihmetyttää, että ohjelma on ne kuvasta löytänyt!