Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

perjantai 25. helmikuuta 2011

Päivän kesäkuva.

25.07.2010

Kuntopyörä.

Kovien pakkasten aikaan on liikkuminen jäänyt tosi vähiin ja kun istuu koneella pitkät päivät, niin jalat alkavat olla aika tönkköinä. Olen aina pitänyt noita kuntopyöriä ihan humpuukina ja pitänyt niitä laiskojen ja mukavuudenhaluisten ihmisten vehkeinä.

Olen nuorempana hiihtänyt laturetkiäkin yli 30 asteen pakkasissa, mutta vanhetessa alkaa tuo kylmänsietokin olla huonompi. Työaikoina jouduin paljon palelemaan rakennuksilla ulkoröissä ja siksi en enää nyt kiusaa itseäni kylmässä, kun mitään pakkoa siihen ei nykyään ole.

Eilen sattui paikallislehdessä olemaan mainos kuntopyörien alennusmyynnistä ja kun olin sellaista jo jonkin aikaa miettinyt, niin menin kauppareissulla niitä katsomaan ja ostinkin halvimman ja pienimmän kasaan taittuvan mallin.

Illalla sen kasasin kellarissa ja pariin kertaan koekäytinkin sitä ja ihan asialliselta se tuntui. En saa sitä siellä romujen joukossa kuvattua ja laitankin nyt kuvan sen pakkauksesta eteisessä ja kuvaan laitteen myöhemmin, kun tuon sen ilmojen lämmettyä tuohon ulkoeteiseen.

Yökukka.

Lehtosinilatva, Polemonium caeruleum.