Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Kotisivut rakenteilla...Paljon ottaa aikaa noiden uusien kotisivujen aikaansaaminen, tai lähinnä kuvien tekeminen sinne. Kuva-albumit alkaa nyt olla jotensakin mallillaan ja kuvia sinne olen nyt saanut laiteltua reilun 8500. Yökköset sieltä puuttuu vielä kokonaan ja paljon muitakin sinne on tarkoitus laitella sitä mukaa, kuin niitä ehdin valikoimaan, nimeämään ja pienentämään.

Vanhoilla sivuilla oli tilaongelmia, mutta nyt uudella palvelimella se ei ihan heti tule ongelmaksi ja laittelen kaikkia kasvi- ja hyönteiskuvia lisää sitä mukaa, kun niille ehdin nimiä etsimään. Olen nyt yrittänyt albumeita rakennella mahdollisimman helppokäyttöisiksi ja tässä ohjelmassa on erittäin hyvin toimiva Haku-toiminto, jolla löytää nimen perusteella kaikki haluamansa kasvi- tai hyönteiskuvat, joista kuvia olen sinne laittanut.

Galleria on minulla jo netissä väliaikaisessa osoitteessa ja rakentelen sitä siellä vielä jonkin aikaa, ennen kuin otan vanhojen sivujen osoitteen käyttöön ja ne sivut sitten häviävätkin netistä.

Jos joku on kiinnostunut keskeneräisestä galleriasta ja haluaa sitä käydä kokeilemassa, niin se löytyy toistaiseksi osoitteesta: http://raakkiolavi.kapsi.fi/gallery/index.php

Tuolla pystyy kuvia myös arvostelemaan äänestämällä ja halutessaan kommentoimaankin, joten palautetta otan mielelläni vastaan, jos esim. joku kasvi olisi väärin nimetty.

Auringonlasku.


 Tänään oli hieno aurinkoinen päivä, joskin kova tuuli teki siitä aika kylmän tuntuisen, eikä aurinko kovin paljoa lumia sulattanut.

Päivän kesäkuva.

15.08.2010 

Päivän kuva.

Pakkasyön jälkeen aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta.  Ilma tuntuu edelleenkin kylmältä tuulen vuoksi, vaikka mitarilukema on nollan kieppeillä.

Yökukka.

Harakankello, Campanula patula.