Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Sulo talvella...


Tässä Sulon tärkeimmät terveiset talvenvietosta. Ellei ole takassa tulta, niin sitten täytyy päästä syliin ja ellei sekään onnistu, niin sitten täytyy mennä pesuhuoneeseen pyykkilaatikkoon nokosille. :)

Yllättävä tunnustus.


 Marjattah järjestikin tänään todellisen yllätyksen antamalla aloittelevalle blogilleni tuollaisen tunnustuksen. Aikamoisen työn takana tämä bloggaamisen aloittaminen on minulle ollut ja se on jäänyt aivan sille asteelle, mihin sen jaksoin alkuvuodesta vääntää.

 Kun olen aika huono ja hidas kirjoittelija, niin pyrin kuvillani sitä korvaamaan ja siksi päätin jo alkaessani tehdä tästä lähinnä kuvablogin ja kuvapäiväkirjan.

 On ollut mukavaa huomata, että kävijöitä blogissani on ollut, vaikka kirjoittelua ja keskutelua ei kovin paljoa olekaan. Kuvienkin katselu siis kiinnostaa ihmisiä ja siksi pyrinkin niitä laittelemaan vaihtelevasti ja niin, että ne toimisivat jonkinlaisina päivien piristyksinä pilvisinäkin päivinä.

  Tunnustuksen ehtoihin näkyy kuuluvan vielä viiden oman vahvuuden ja heikkouden nimeäminen, mutta minä en osaa itsäni sen kummemmin arvioida.

Hienoja blogeja on aivan mielettömän paljon, mutta aika ei riitä kovin monien seuraamiseen, kun omat työt ja harrastuksetkin vaativat oman aikansa.

 Vastaanottajaa kehoitetaan kierrättämään tunnustus eteenpäin viidelle blogille ja tuo tunnustus siis lähtee minulta seuraaville blogeille:

Saaripalsta - mukavaa seurata remonttia ja kissojen elämää ja matkustelua.

Periferialife - ihastelen aina hienoa kuvankäsittelyä ja kuvia yleensäkin.

Huokuni - Hanna osaa kuvata ja kertoa juttujaan mukaansatempaavasti.

Esoteerinen maantiede ja periferiaterapia - hienoja juttuja mielenkiintoisista aiheista.

Suomalaisena Virossa - hienoja kuvia ja juttuja Virosta ja muualtakin maailmalta.

Monia muitakin blogeja seuraan, mutta kun määrä oli rajattu viiteen, niin nyt muut jäivät listalta pois.

Päivän kuvat.

  Viime yönä oli taas satanut lunta noin 5cm, joten lumitöillä tämäkin hieno aurinkoinen päivä alkoi ja tuollaisessa ilmassa se oli kyllä ihan mukavaa puuhaa. Enpä muista tällaista talvea, että vielä tähänkin aikaan saa tehdä lumitöitä melkein joka päivä.
Tulikin lumitöitä tehdessä mieleen, että paljonkohan sitä mahtaakaan sataa Vappuna ja Juhannusaattona, jos meno jatkuu tällaisena eteenkin päin. ;)

  Kun oli noin hyvä ilma, niin päätin yrittää irrottaa viirin lipputangosta. Tikkailla pääsin noin viiden metrin korkeuteen ja sitten jatkovarrellisella oksasahalla sain avattua viirin solmun.

Sen jälkeen otin vielä vettä ja pesin likaantuneen lipputangon ja nyt se on taas siistin näköinen ja puhdas. Eipä ole ennen tullutkaan pestyä lipputankoa, vaan yleensä olen sen maalannut muutaman vuoden välein. Nyt se on kuitenkin säilynyt niin hyvässä maalissa, että menee vielä vuosia ennen seuraavaa maalaamista.