Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Perhoskuvia...


 Pikkuhiljaa etenee perhoskuvat, nyt on menossa S-kirjain. Tämä Staurophora celsia, jaspisyökkönen on kanssa aika hieno ja erikoisen värinen.
  Tämä on sikälikin persoonallinen, että jos sitä koskettaa, niin se pudottautuu maahan ja näyttelee hetken aikaa kuollutta. Nousee sitten ylös, kun arvelee häiritsijän poistuneen. :)

Päivän orkidea.

Phalaenopsis hybridi.

Keväinen päivä.Aurinko paistaa ajoittain ja +7,4°C on ollut jo lämmintä ja lumet häviävät tosi vauhdilla. Pihatiestä on jo paljastunut jonkin verran ja keskellä näkyy routahalkeamia.Hyvin on lumi sulanut jo maantien kinoksestakin, vaikka siinä on vielä reilu metri aurattua lunta kuusiaitaa vasten.Eipä olisi pari viikkoa sitten mitenkään uskonut, että lumi voi noin äkkiä painua kasaan ja sulaa pois.Postilaatikon luona on viisisenttinen halkeama tien reunassa.

Päivän kesäkuva.

05.06.2010

Päivän kuva.


Plussan puolella pysyi lämpötila viime yönäkin ja lumet sulavat vauhdilla edelleenkin. Nyt on vielä pilvistä, mutta ohuen pilvikerroksen takaa aurinko välillä pilkistelee. Peippoja on valtavina parvina liikkunut ruokintapaikalla ja osa visertää puiden latvoissa. On todella kevään tuntua ilmassa. :)