Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Esikasvatusta.

  Istuttelin noita kellarissa olleita kasveja esikasvatukseen.
 Värikannasta tuli taas aikamoinen kasa ylimääräisiä jakopaloja. Jos joku haluaa niitä, niin noutamalla onnistuu, mutta lähetteleminen on turhan kallista ja työlästä

 Minulla olisi myös aikamoinen kasa niitä Dyno muovilaatikoita ja muovisia erikokoisia ruukkujakin, jos joku kaipailee. Noutaen noitakin saa ja niitä voisi ehkä kulkeutua myös esim. Maatiaisen taimipäiville tai johonkin taimenvaihtotapahtumaan, jos tarve olisi tiedossa ennakkoon.

 Pasuunoiden kalikoitakin on vielä juurrutettuina vedessä. ;)

 Jos joku on noista kiinnostunut, niin viestiä vaan tulemaan. :)

Keväinen päivä. Nyt alkaa jo vähän kukkapenkitkin sulaa ja näkee, kuinka routa on nostanut tietä talven aikana ja tehnyt aika isot halkeamat tien reunaan.


 Muori on päivän kerännyt vaahteran ja saarnin siemeniä tien reunasta ja kukkapenkistä, ettei niitä tarvitsisi sitten kesällä kitkeä.
 Siemeniä on aika paljon hangen päällä......ja vielä enemmän sulassa kukkapenkin reunassa. Vaahteran siemenet ova jo nyt kasvattaneet pitkiä juuria.


 Kova hommahan tuo siemenien pois kerääminen on, mutta siistiytyyhän kukkapenkki siitä ja se vähentää kitkentätöitä kesällä.

Sulo päivänokosilla.

Tällainen möykky sängyssä Sulo on päivisin, kun se on oppinut kiipeämään päiväpeiton alle. Ei häiritse valoa ja on aika hiljaistakin. Tänään Sulo sentään heräsi vähän aikaisemmin ja lähti hetki sitten ulos kierrokselle. :)

Kevään merkkejä.

Tien reunan kukkapenkki on jo sen verran sulanut, että sisilisko oli löytänyt lämmittelypaikan. :)

Päivän kevätkuva.

12.05.2010
Nyt on vielä lunta aika paljon kukkapenkeissä ja nurmikolla, mutta jos ilmat näin lämpöisinä jatkuvat, niin kuukauden päästä voisi jo hyvin maisemat olla samanlaisia kuin viime keväänäkin. :)

Päivän kuvat.

  Hieno aurinkoinen kevätpäivä, lammintä noin +7 astetta.
 Lapioin kiviportailta vähän lunta pihalle sulamaan, jotta pääsee paremmin kulkemaan ylös kalliolle.