Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Päivän orkidea.

Cattleya mossiae 'Goliath'.

Cattleya mossiae 'Goliath'.

Sulo ulkona.

Mukavaa aikaa tämä on Sulollekin, kun löytyy aina uusia tarkkailupaikkoja...


 ...kaipiasi vaan tuo kaivokoristekin vähän huoltoa ja maalausta.

Päivän kuva.


 Aurinkoiset ja helteiset ilmat vaan jatkuvat. Nyt on jo mittarissa +23,4°C, joten helleraja saattaa mennä tänään rikki meilläkin.

 Aamupäivä onkin mennyt ihmetellessä nettiyhteyttä. Nyt meillä kävi mies tarkistamassa linjat ja yhteydet ja on aivan kummallista, että hänen omalla läppärillään yhteys toimi moitteettomasti ja ensiksi todettiinkin, että vika taitaa olla minun pöytäkoneessani, kun nopeus vaihtelee koko ajan. Kaivoin kuitenkin vielä läppärini esiin ja sillä on ihan sama tilanne, joten tuntuu aika oudolta, että kahdessa koneessa olisi sama vika.
  Nyt sitten tekninen tuki heitti sellaisen ajatuksen, että mahdollisesti minun koneideni verkkokortit eivät pystyisi toimimaan noin suurilla nopeuksilla. Aika outoa se kyllä olisi, koska molemmat koneet ovat aika uusia - läppäri taitaa olle kolme vuotta vanha ja pöytäkone alle kaksi vuotias.

 Nyt täytyy sitten lähteä koneita testaamaan naapuriin ja mahdollisesti johonkin tietokoneliikkeeseenkin, mutta se jää huomiseen. Tällä hetkellä sentään yhteys toimii ihan eri nopeudella, vaikka nopeus vaihteleekin koko ajan.

Illan viimeinen kukka.

Narsissi, Narcissus sp.