Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Eija's garden. 2. Noista värikoristekivistä en itse tykkää, mutta nuo luonnonkivet ovat hienoja......pieni vesiaihe luonnonkivien välissä......kyllä tuossa kelpaisi istuskella......yllättävän hyvin sopii maisemiin tällainen tiilirakennelmakin......luonnonkiven viereenkin se sopii......mukava polku......kesäkeittiö......hienosti kivenlohkareiden mukaan tehtyä puukatetta......vanhempaa puutasoa huvimajan suuntaan......torpan suuntaan.

Tuossa nyt oli makupaloja Eijan puutarhasta. Kuvia otin paljon enemmänkin, mutta kyllä se niin on, ettei kuvissa kuitenkaan saa kaikkea tuotua esiin.

Puutarha on suhteellisen uusi ja se näkyy vielä monissa kohdissa. Tuollaisen rakentaminen vaatii osaamista ja paljon rahaa, eikä sitä ihan yksin pystyisi noin nopeasti tekemäänkään. Nytkin puutarha on jo yllättävän vehreä ja itselleni tuli mieleen, että on siinä hoitamista jatkossakin, ettei se kasva ihan umpeen.

Käytävät ja polut ovat nyt todella uutuuttaan hohtavia ja siistejä, mutta on niissäkin hoitamista tulevina vuosina.

Käymisen arvoinen paikka tuo on ja jos mahdollista, niin se täytyy käydä katsomassa udelleen muutaman vuoden päästä, että näkee kasvillisuuden kehittymisen.

Eija's garden. 1.Laitan nyt lisää kuvia Eijan puutarhasta Ruotsinpyhtäältä.

Tässä on rakenteilla olevaa osaa, mutta siinä näkyy hyvin se, millaiseen maastoon puutarha on rakennettu...


...puukuja on vasta valmistunut. Itselläni tuli ensimmäiseksi mieleen se, että aika paljon on täytynyt tähänkin kuskata multaa ja sepeliä......tässäkin näkyy hyvin se, kuinka kivistä maasto on......kivikon ja sepelin joukossa vihreys erottuu hyvin......isossa lammikossa uiskenteli isoja kaloja...


...kasvu on rehevää ja kapeat polut ovat jo nyt osittain kasvien peitossa...


...näistä luonnonkivien joukkoon tehdyistä poluista tykkään itse todella paljon......vasemmalla on kanahäkki, jossa oli värikkäitä kanoja......onkos tämä nyt sitten sitä potageria......hieno lankkupolku.

Päivän kuva.

Tänään on ollut hyvin vaihteleva ilma - välillä sataa ja välillä paistaa aurinko. Eli oikein mukava kesäpäivä, kun lämmintäkin on parisenkymmentä astetta.