Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Illan viimeinen kukka.

Kevätsahrami, Crocus sp.
25.04.2012

Puusavottaa.Aika mukavasti puuhommat on nyt edenneet, kun on hyviä ilmoja pidellyt. Purettu pino on taas täynnä uutta puuta. :)

Saalistamista.

Tänään kissat taas yrittivät saalistaa perhosia, mutta niitä ne ei saaneet kiinni. Vieno sitten sai saaliiksi pikkulinnun. En sitä siitä kiitellyt ja meinasin jättää sen kuvaamattakin, mutta kun se niin ylpeänä saaliinsa kanssa leikki, niin pitihän sitä kuvata.

Kaunokin yritti tulla jakamaan saalista, mutta Vieno oikein murisi sille ja ohimennessään etutassulla vähän läpsäisi Kaunoa, että älä yritäkään, tämä on minun saaliini.

Kun muori lähti kävellen avantouinnille, niin Vieno jäi ihmettelemään sitä ja istui pitkään aivan kuin mangusti katsellen tien suuntaan.

Tiedän kyllä, ettei kaikki tykkää siitä, että kissa nappaa linnun, mutta meillä ruokitaan lintuja niin paljon, että niitä on kyllä ihan riittämiin. Ja haukatkin pikkulintuja napsii tuosta miltei päivittäin.

Päivän kuvat ja reviirin puolustamista.


 Yöllä oli pari astetta pakkasta ja paksu sumu, mutta nyt on jo 12 astetta lämmintä ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. :)

Vaikka asumme aika kaukana kylältä, niin näyttää vieraita kissoja eksyvän meidänkin tontille.
Jokin aika sitten riistakamera oli kuvannut jonkun lyhythäntäisen kissan ja tänä aamuna oli pihassa ollut iso musta kissa.

Oli kuulemma ainakin kaksi kertaa isompi, kuin Vieno, mutta niin vaan Vieno ajoi tunkeilijan matkoihinsa omalta reviiriltään. Puoli tuntia se oli ollut reissussa metsässä ja sitten tullut tyytyväisenä takaisin.

Eli Vieno se näyttää ottavan reviirin haltuunsa pienestä koostaan huolimatta.
Kun Vieno lähti ajamaan tunkeilijaa pois pihasta, niin Kauno oli pyytänyt sisälle. :)