Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuosi vaihtuu.

Meillä on halpa uuden vuoden vastaanotto.
Yhtään rakettia tai muutakaan tilpehööriä ei ole ostettu,
mutta säästössä on vielä 30 vuotta vanhoja Tähtisädetikkuja.
Yhden niistä poltin, että sain kuvan otettua ilotulituksesta. ;)

Päivän kissakuvat.

 Kauno oli tänään kaverina lumitöissä ja kun hommat oli tehty...

...niin se lähti katselemaan, että löytyisikö hiiripaistia metsän reunasta.

Hesarin tilaus päättyy.

Olen tilannut Helsingin Sanomia 43 vuoden ajan, mutta nyt se jakso päättyy.
Olen jo aikaisemminkin muutaman kerran miettinyt,
että mitä järkeä minun on tilata Helsingin paikallislehteä.

Nyt, kun Hesari siirtyy tuohon roskalehtikokoon ja keskittyy enemmän Helsingin seudun uutisointiin, niin tein päätöksen, että jätän tuon lehden tilaamatta.

Monesti olen sunnuntain lehteä selatessani miettinyt, että lehdessä on ainakin 2/3 osaa minulle tarpeetonta paperia. Autot ei suuremmin kiinnosta, ei liioin asunnot tai urheilu ja kulttuurikin hyvin vähän. Ja kun en ole kovin kiinnostunut mainoksistakaan yleensä, niin uutisten etsiminen kaiken muun joukosta on monesti aika työlästä.

Tämänpäiväinen lehti jääkin ainakin toistaiseksi viimeiseksi meillä ja ensi vuodeksi tilasin Länsi-Uusimaan. Sekin menee vähän sivuun, kun se on tarkoitettu lähinnä Lohjan - Hangon alueelle, mutta kyllä siinä enemmän Vihdin asioita käsitellään, kuin Hesarissa.

Märkää vuodenvaihdetta.

 Muutaman päivän lämpöaallon ja vessateiden jälkeen lumi on tiivistynyt ja on nyt todella painavaa. Vaikka lumen paksuus ei ollut kasvihuoneen katolla enää kuin vajaa 30 senttiä, niin kattokennot olivat jo aika tavalla notkollaan. Kannattaa kyllä kaikkien kasvihuoneen omistajien käydä tiputtelemassa lumia pois, ettei tule vaurioita liiallisen painon vuoksi.

Tieliittymässä oli paksu kerros suolalla sulateltua lumisohjoa ja se on todella hankalaa saada pois, kun linko tahtoo tukkeutua ja lapiollakin se olisi todella raskasta saada pois.

Päivän vertailukuvat.

31.12.2012.

30.06.2012.