Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Päivän vertailukuvat.

06.01.2013.

06.07.2012.

5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi hyvänen aika, eroa on kuin yöllä ja päivällä, nyt kun ollaan edetty siihen, että puolen vuoden kuluttua on rehevin ja kukkein keskikesä. Yö ja päivä ne taitavat tosiaan ollakin, suurimmat vastakohdat.
Mulla on tuon teidän mooseksenpalavanpensaan jälkeläinen, kiitos vain! Se on upea kukka. Mutta ei ei kasva pikku-Raakkilassa, joka on vähän varjossa, kun jostain luin, että tuo viihtyy parhaiten suorastaan paahteessa, sellaisilta paikoilta se on kotoisin. Niinpä se muutti paahdepenkkiin, vaikka siirtämistä ei suositella. Se on kieltämättä edelleen vähän pieni, mutta kaipa se vuosi vuodelta tuuheutuu.

Raakki kirjoitti...

On nämä puolivuotiskuvat tosiaankin ihan eri maailmasta!

Jos poikkeat joskus, niin voitaisiin kaivaa isompikin mooses teille, kun niitä on nyt turhan monessa paikassa, eikä aina muista varoa niitä kuvaillessaan kukkia.

Kun ne kasvaa kukkapenkin keskellä, niin siinä tulee sitten taas jotain kaupanpäällisiäkin, mutta ei mitään kovin suuria ongelmia. ;)

Katja Lammi kirjoitti...

On kyllä upea "mooses" :)
Mulla on tuolla pikku-pussukassa odottelemassa mooseksen siemeniä multaan pääsyä. Saas katsoa miten lähtee kasvamaan...

Raakki kirjoitti...

Meillä tuo on siementänyt moneen paikkaan, kun se on voimakas leviämään siemenillä, jos niiden antaa poksahdella itsekseen kypsinä.

Siemenet ei välttämättä ole kovin hyviä itämään sen jälkeen, kun ne ovat päässeet kuivumaan ja itäminen voikin kestää useampia vuosia. Kaiken varminta itäminen on syksyllä heti niiden kypsyttyä.

Jos lähetät yhteystietosi kotisivujeni kautta, niin voisin laittaa sinulle taimen tulemaan postissa. Saisit kukkivan kukan muutamia vuosia nopeammin. ;)

www.raakkila.fi

Katja Lammi kirjoitti...

Oi kuinka kiva! Laitan postia tulemaan :)