Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

torstai 21. helmikuuta 2013

Päivän kissavideo.

Parhaat makupalat Kauno pistelee siisti suuhunsa. :)

2 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kylläpä Kauno on ahkera hiirestäjä! Se on hyvä, että syö siististi. Meillä on yksi sottapytty (Ransu) ja yksi siisti (Musti). Viime yönä Musti oli metsästänyt hiiren sisältä, tämä on kaikkien aikojen toinen sisältä löytynyt hiiri! Kylmä yö oli varmaan ajanut sen yrittämään jostakin rakosesta lämpimään, mikä oli paha moka, kun vastassa oli salamatassu. En kuullut nukkuessani mitään, vasta aamulla huomasin pari pientä jäännettä olohuoneen matolla.
Puutalossa täytyy kyllä ehdottomasti olla kissa, ne ovat niin tehokkaita, heti ovat paikalla kun rapisee, ei itse tarvitse näköjään edes herätä ;-)
Hurja tuo juttusi kuparin aiheuttamasta vammasta, ihan mahtava juttu, että se osattiin hoitaa ja löydettiin!

Raakki kirjoitti...

On se kyllä ihmeellistä, että kissat nytkin tuota saalista saavat. Luulisi hiirien olevan hyvässä turvassa paksun lumikerroksen alla, mutta kyllä ne näköjään jossain tulevat esiin ja kissojen saaliiksi.

Kyllä kissat ilman muuta kuuluu tällaisiin taloihin ja pihoihin. Meilläkin hiiret rapisteli eristepuirissa silloin, kun muutimme tänne, mutta remontoidessani pyrin sulkemaan kaikki kulkureitit ja se ilmeisesti onnistui, kun yhtään hiirtä ei ole sen jälkeen ollut rapistelemassa.

Kauno kuskaa yleensä hiiret sisään elävinä ja sitten leikkii ensin niiden kanssa ja vasta sitten syö ne. Pari kertaa hiiri on päässyt jonkin kaapin taakse, mutta Kauno jaksaa odotella ja on nekin lopulta saanut kiinni.

Aika hurjalta tuntui mennä sinne sairaalaan ja ajatella, että ellei sitä hoitoa olisi aikoinaan saanut, niin tuskinpa tässä kirjoittelisin.

Paljon ihmisiä ehti kuolemaan kaikkiin tuollaisiin, ennen kuin keksittiin hengityssuojaimia ja muutoinkin alettiin kiinnittämään huomiota työolosuhteisiin.