Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

torstai 28. helmikuuta 2013

Roskapostia.

Kummallista, että blogiini on alkanut tulla aina vaan enemmän roskapostia ja pillerimainoksia. Eikä se ole enää pelkästään jostain kuvatyypistä johtuvaa, vaan sitä tulee näköjään ihan millaiseen postaukseen tahansa. Tämäkin tuli nopeasti laittamani kissakuvajutun perään. Ja niin oli viime yönäkin tullut melkein heti kukkakuvan perään.

Bloggerin roskapostisuodatin kyllä siivoaa nuo niin, ettei ne tule kommentteihin näkyville, mutta sähköposti-ilmoituksen uudesta kommentista ne ehtivät lähettämään.

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kyllä ne kaikki tulevat sähköpostiin aina, toisaalta ei pidä klikata linkkiä, ei kai niistä silloin haittaa ole. Tietääpähän vain, että pitää taas käydä heittämässä bloggerin roskiksetsa pois. Minusta bloggerin suodatin toimii tosi hyvin.

Raakki kirjoitti...

Juu, kyllä se suodatin toimii hyvin, vain pari kertaa minulla tuollainen on päässyt kommenteissa näkyville.

Täytyy kuitenkin aina käydä vilkaisemassa blogissakin, ettei tuollainen jää sinne näkyville.

Monisuuntaista kirjoitti...

Mulle ei onneksi vielä ole moiset löytäneet;tavalliseen sähköpostiin tuppaa kyllä sitten sitäkin enemmän näitä Viagra,enlarge your "piip"... viestejä :/

Raakki kirjoitti...

Minua ihmetyttääkin se, että miksi noita blogiini yritetään tunkea, eli onko se olevinaan jotenkin hyvä kohde tunkea noita mainoksia?

Sama ongelma minulla oli kotisivujeni kanssa ja otin sieltä kommentointimahdollisuuden pois ainakin vähäksi aikaa, kun siellä jotkut roskapostitusrobotit osasivat tulkita ne kirjainsysteemit ja tekstit tulivat siksi näkyvillekin.

Kyllä sielläkin suurin osa meni roskiin, mutta sen suodatin on paljon huonompi, kuin Bloggerilla.

Minulla ei tavallisiin sähköposteihin tule ollenkaan noita pillerimainoksia ja hyvin vähän muutakaan mainosroskaa, kun estän ne sähköpostiohjelmalla.

Olen kyllä pyrkinytkin välttämään osoitteitteni joutumista julkiseksi missään yhteydessä ja siksi en ole sitä kotisivuillenikaan laittanut, vaan yhteydenottolomakkeen kautta, eikä sinne ole ainakaan vielä mitään roskaa tullut.