Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

torstai 7. maaliskuuta 2013

Roskapostia.

Roskaposti blogiin vaan lisääntyy koko ajan ja nyt ne näyttävät läpäisevän aika usein roskapostisuodattimenkin ja tulevat kommentteina näkyville. Monesti roskaposti tulee kommenteihin heti, kun olen jonkinn päivityksen julkaissut, eli blogini täytyy olla jonkinlaisessa jatkuvassa seurannassa.

Vajaan viikon sisällä on tullut nuo 22 roskapostia ja niistä on tainnut melkein puolet läpäistä suodattimen ja päästä näkyville. :(

Laitoin juuri palautetta Bloggeriin tuosta roskasta, saa sitten nähdä onko sillä vaikutusta.

5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ohhoh, onpa paljon! Minäkin olen huomannut, että roskakommentteja tulee ryppäinä, joskus oikein paljon. Mutta että noin moni on mennyt läpi! Jokaisen bloggaajan täytyisi muistaa klikata ne roskakommenteiksi, näin bloggerin suodatin oppii tunnistamaan ne.
Meinasin ehdottaa asetusta, joka on itselläni toiminut, nimittäin että yli 14 päivää vanhoihin kirjoituksiin tulevat kommentit menisi automaattisesti ensin tarkistukseen ennen julkaisua, mutta tämähän ei auta jos kommentit tulevat uusimpiin teksteihin. Mulla kun jostain syystä melkein kaikki roskakommentit tulee vanhoihin juttuihin.
Voi harmi.

Raakki kirjoitti...

Minäkään en heti tajunnut merkata niitä roskapostiksi, vaan poistin suoraan kommenteista. Nyt olen kyllä merkannut ne roskapostiksi, jolloin ne poistuvat kommenteista ja siirtyvät roskakoriin.

Lisäksi laitoin palautelomakkeella tietoa yläpidollekin, jolloin mukaan tallentui kaappauskuva tuosta roskakorin sisällöstä.

Nyt olen lähes jatkuvasti koneela, joten ei ne kauaa näkyvillä ole, mutta ei tuollaisia kyllä pitkään viitsisi kmmenteissa pitää.

Amalia kirjoitti...

Täytyy varmaan puuta koputtaa, mutta mulle ei oo tullut roskapostia.

Raakki kirjoitti...

Oletko katsonut blogisi roskakoriin?

Raakki kirjoitti...

Minulla näyttää nyt tulevan joka ainoaan päivitykseen tuollainen pillerimainos, mutta ilmeisesti Bloggerin ylläpito on nyt säätänyt roskspostisuodatinta, kun ne menevät suurimmaksi osaksi suoraan roskakoriin.

Vain pari mainosta on päässyt läpi ja nekin merkkasin roskapostiksi.