Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

torstai 11. huhtikuuta 2013

Tuulilasin korjaus.

Kaupunkireissulla lensi taas edellä kulkevasta autosta nasta tuulilasiin...

 
...tänään kävin Lohjalla lasikorjaamossa, jossa tuuliasin sisäpuolelle laitettiin peili ja se korjauskone ulkopuolelle...

 
...kone imi ensin kolon puhtaaksi ja sen jälkeen painoi siihen hartsia, jonka jälkeen se kovetettiin valohoidolla...

...ylimääräinen hartsi hinkattiin pois ja vielä vähän valohoitoa, niin homma oli valmis ja tällä kertaa työ onnistui niin hyvin, ettei siihen jäänyt minkäänlaista jälkeä.

Aika huono tuuri on ollut tämän auton kanssa, kun jo toisen kerran jouduin tuulilasia korjauttamaan, vaikka nykyään liikun tosi vähän entisiin ajomääriin nähden. Edellinen auto oli minulla 16 vuotta, eikä ensimmäistäkään kolhua tullut tuulilasiin. Kyllähän näitä nykyään näyttää sattuvan aika paljon, mutta olisiko lasin laatukin huonontunut.
Onneksi on tuo tuulilasivakuutus, eikä näissä korjauksissa ole edes mitään omavastuuta, vaan vakuutus maksaa tuon kokonaan. Tuon iskeymän korjaamisella pystyy estämään tuulilasin säröytymisen ja silloin tuulilasi menee vaihtoon ja se olisikin jo sitten kertaluokkaa kalliimpi ja suuritöisempi juttu.


2 kommenttia:

Monisuuntaista kirjoitti...

Meille sattunut senverran usein tuollainen remontti,että ollaan jo otettu vakuutuskin sitä varten. Kaksi kertaa siitä jo hyödyttykin...

Raakki kirjoitti...

Minulla on kyllä ollut aina lasivakuutus ja nyt olen vuoden sisällä kaksi kertaa joutunut käymään korjauttamassa tuulilasia.