Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Tiemaalaus uusittiin...

Viime kesänä meidän maantielle tehtiin remontti ja sitten uusi päällyste pintaan.
Tieremontti näyttää onnistuneen suhteellisen hyvin tässä vaikeassa ja routivassa maaperässä, mutta ajoratamerkintöjen tekijöitä en oikein ymmärrä.

Meidän tieliittymä vaan suljettiin omituisesti keltaisella sulkuviivalla: http://www.raakkila.com/2012/07/paivan-kuvat_04.html

Nykyään on todella vaikeata löytää ketään asioista tietävää, mutta pitkän selvittelyn jälkeen sain sähköpostiini vastauksen:

Hei

Kiitos viestistä!

Tiedustelin asiaa ja sain tiedon, että liittymänne kohdalta poistetaan
keltainen sulkuviiva.

Ystävällisin terveisin
Arja

Liikenteen asiakaspalvelu
PL 297
33101 TAMPERE
puh. 0206 90 300 (ark. klo 9–16)
liikenteen.asiakaspalvelu@ely-keskus.fi

Mitään ei kuitenkaan tapahtunut ja olemme rikkoneet keltaisen viivan sääntöä jo lähes vuoden ajan. Talven aikana viiva oli kuitenkin kulunut lähes näkymättömiin ja arvelin tuon meidänkin liittymän kohdan tulevan korjatuksi nyt, kun tiemerkintöjä jälleen tehdään.

Toisin kuitenkin kävi ja nyt olemme taas tavallaan pussissa, jos noudatamme keltaisen sulkuviivan sääntöä. Ja meille tulevien vieraidenkin on syytä tulla Ojakkalan suunnasta, tai jos tulevat Helsingin suunnasta, niin on ajettava ohitse ja käytävä kääntämässä jossain sopivassa kohdassa.
 Ja meiltä lähdettäessä kannattaa muistaa, että vaikka olisi menossa Ojakkalaan, niin sinne ei voi suoraan kääntyä, vaan on lähdettävä oikealle Helsingin suuntaan ja sitten jossain käännyttävä, tai ajettava jonkinlainen kierros muuta kautta.

2 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi voi :-D Onneksi juuri tuossa risteyksessä taitaa liikennepoliisi aika harvoin seisoskella ;-) Taisin muuten saada viimeksi teiltä lähtiessä ohjeen kääntyä lainvastaisesti Ojakkalaan päin, voi hurja!

Raakki kirjoitti...

Juu, sellaisia vääriä ohjeita tuli todellakin annettua vierailijalle, mutta sinähän olisit hyvin voinut pelastua sakoilta vierittämällä syyn minulle! ;)

Vappuna muuten poliisiautokin poikkesi Helsingin suunnasta tullessaan meidän postilaatikolle, eli nekin rikkoivat tuota keltaisen viivan sääntöä. On oikein harmittanut, kun en silloin älynnyt heille siitä mainita!