Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kattoremontti jatkuu...


Kun ne sateet taas peruutettiin, niin aloin valmistelemaan autotallin toisen lappeen remonttia. Olin jo lopettelemassa hommia aikaisemmin illalla, mutta sitten tuli tietoa, että huomiseksi on tulossa talkooapua ja tulikin kiire purkaa vanhat levyt pois katolta. Illalla yhdentoista jälkeen sain sen valmiiksi ja aamulla pitäisi kuulemma aloitella jo kahdeksan aikoihin, joten taitaa jäädä perhosten päivystäminen tältä yöltä.

2 kommenttia:

Saila kirjoitti...

On siinä rykäisyä, mutta toisaalta hienoa että homma tulee nopeasti valmiiksi! Täällä satoi tunti sitten niin rankasti, että kohina vain kuului, nyt paistaakin jo aurinko. Toivottavasti sinne ei iske mikään äkillinen superkuuro.

Raakki kirjoitti...

Meillä oli aamulla vähän tihkua ilmassa, mutta ei siitä mitään mittariin kertynyt.

Yöllä mietin moneen kertaan, että uskallanko puhaltaa katon lehtipuhaltimella puhtaaksi koivun siemenistä ja muusta roskasta moottorin melun vuoksi.

Tein kuitenkin sen juuri siksi, että jos sataa, niin ne ei enää irtoa niin helposti ja onneksi tein, koska vettä kuitenkin oli satanut sen verran, että roskat olisivat kastuneet ja tarttuneet kiinni aluskatteeseen.