Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Päivän kissakuva.

Vieno on taas saanut vähän turpiinsa ja on nukkunut nyt pari päivää.

Muori kertoi, että meidän uuden naapurin koira oli lauantaina tullut meidän pihaan ja Kauno oli hakeutunut hänen turvaansa, mutta Vienosta ei ollut silloin havaintoa.
Kun tulin reissusta kotiin, niin Vieno oli mennyt nukkumaan sängyn alle, eikä lähtenyt liikkeelle kuin vasta seuraavana yönä kahden jälkeen ja silloinkin tuli nopeasti takaisin sisälle ja nukkuu nyt vinttikomerossa. 

Ruoka ei maistu, mutta maitoa on vähän juonut. Ei tunnu kuitenkaan mistään kohtaa kipeältä, kun olen sitä silitellyt. Naamassa sillä on aika paljon jälkiä aivan kuin sitä olisi isompi elukka puraissut, mutta raapimisjälkiä ei ole löytynyt.

Talvella kerran seurasin Vienon jälkiä lumessa, kun se tuli verisenä kotiin ja silloinkin näkyi sen naapurin koiran jälkiä samoissa maisemissa.
Kieltämättä Vienokin liikkuu oman tontin ulkopuolella, mutta eihän koiratkaan saisi irti olla ja ainakaan tulla toisten pihapiiriin!
Sitä koiraa pidetään ilmeisestikin ihan irrallaan ja vähän väliä sitä huudellaan ja etsitään pillien kanssa, eli ei ole ensimmäinen kerta, kun se karkaa.

5 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Voi Vieno reppana.

Saila kirjoitti...

Voi hurjaa! Toivottavasti koira saadaan kuriin ja olisipa ihanaa, jos Vienokaan ei menisi sinne suuntaan enää yhtään! Pikaista paranemista tyttöselle!

Raakki kirjoitti...

Ei Vieno minun tietääkseni tuon koiranomistajan tontilla ole koskaan käynytkään, mutta kun tie heille kulkee meidän tontin takareunassa ja siellä Vieno kyllä usein liikkuu, kun se menee erääseen autiotalon pihaan hiiriä pyydystämään.

Monisuuntaista kirjoitti...

Ikävä onnettomuus :(

Kyllä omistajan kuitenkin pitäisi tarkkaillamissä koira liikkuu ja panna se tarhaan tai narun päähän,jos on karkailevaista sorttia.

Raakki kirjoitti...

Olen aika usein kuullut, kun koiranomistajan porukka sitä huutelee ja kutsuu pillin kanssa, kun se on lähtenyt omille teilleen.

Lauantaina se sitten oli ilmestynyt meidän pihaan ja muori oli sen hätistnyt pois. Kun hän oli yrittänyt mennä sanomaan naapurille koirasta, niin kaikki olivat menneet sisälle.

Olen kyllä jo päättänyt, että teen siitä koirasta ja naapurista johonkin ilmoituksen. En missään nimessä hyväksy sitä, että se alkaa juoksentelemaan meidänkin tontilla.