Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Päivän kuva.

Tänään on meilläkin jo taas vähän viileämpi ilma, nyt on mittarilukema +16,2°C.
On pilvistä ja tuulee, joten ilma tuntuu aika kylmältä ja muutama vesitippakin on tullut.

2 kommenttia:

pike kirjoitti...

Täällä sataa, mutta hyvä, saa mustikat vettä. Se mua ihmetyttää kun meteorlogit ynm. uutis lukijat kauhistelee sadetta, sanoisivat joskus että: ihanaa kun saadaan sadetta, sitä tarvitsemme näin alku kesästä. En oo muistanu täällä käydä pitkään aikaan, oletkos itse katsonut mun lintu bongauksiani nyt keväällä ja talvella, käy ihmeessä vilkaise.

Raakki kirjoitti...

Kyllä minäkin olen jo hartaasti odotellut sateita ja onneksi niitä nyt näyttäisi tulevan meidänkin suunnalle.

Minä olen joutunut rajoittamaan nettiaikaa, kun puutarha- ja remonttihommat ottavat valoisan ajan ja öisin sitten valvon perhosten kanssa.

Syksymmällä ja talvella sitten taas olen enemmän koneella.