Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

torstai 28. helmikuuta 2013

Roskapostia.

Kummallista, että blogiini on alkanut tulla aina vaan enemmän roskapostia ja pillerimainoksia. Eikä se ole enää pelkästään jostain kuvatyypistä johtuvaa, vaan sitä tulee näköjään ihan millaiseen postaukseen tahansa. Tämäkin tuli nopeasti laittamani kissakuvajutun perään. Ja niin oli viime yönäkin tullut melkein heti kukkakuvan perään.

Bloggerin roskapostisuodatin kyllä siivoaa nuo niin, ettei ne tule kommentteihin näkyville, mutta sähköposti-ilmoituksen uudesta kommentista ne ehtivät lähettämään.

Hirvituhoja.Tänä aamuna huomasin tuolla kallion luonnonalueella outoja jälkiä ja lähdin kahlaamaan hankeen katsomaan, että mikä ne on sinne tehnyt. On tuota lunta nyt todella paljon ja aika työlästä siellä oli kävellä, kun jalat uppoavat lumeen polvia myöten. Eikä tuolla enää muut pystykään liikkumaan, kuin rusakot, jotka eivät uppoa lumeen ja hirvet, joilla on riittävän pitkät jalat.

Ja hirvihän siellä oli ilmeisesti viime yönä liikkunut etimässä syötävää, mutta aika vähän sille kelpaavaa meidän metsikössä on. Vain pari mäntyä se oli katkaissut ja syönyt niistä uudemmat versot. Tarkkaan se oli alueen kierrellyt ja parissa kohtaa makaillutkin hangessa. Taitaa olla jo yli kolmekymmentä vuotta siitä, kun hirvi on meidän tontilla käynyt, ei ainakaan jälkiä ole näkynyt.

Pitäisiköhän sitä nyt sitten laittaa valtiolle menemään vahinkoilmoitus hirven aiheuttamista metsävahingoista?

Päivän kissakuvat.

Kissat ovat nähneet jälkiä lumessa...
...ja niitä piti oikein yhdessä tutkia.

Päivän vertailukuvat.

28.02.2013.
28.05.2012.

Illan viimeinen kukka.

Sammalleimu, Phlox subulata.
16.06.2012.