Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Päivän kissakuva.

Vieno on taas saanut vähän turpiinsa ja on nukkunut nyt pari päivää.

Muori kertoi, että meidän uuden naapurin koira oli lauantaina tullut meidän pihaan ja Kauno oli hakeutunut hänen turvaansa, mutta Vienosta ei ollut silloin havaintoa.
Kun tulin reissusta kotiin, niin Vieno oli mennyt nukkumaan sängyn alle, eikä lähtenyt liikkeelle kuin vasta seuraavana yönä kahden jälkeen ja silloinkin tuli nopeasti takaisin sisälle ja nukkuu nyt vinttikomerossa. 

Ruoka ei maistu, mutta maitoa on vähän juonut. Ei tunnu kuitenkaan mistään kohtaa kipeältä, kun olen sitä silitellyt. Naamassa sillä on aika paljon jälkiä aivan kuin sitä olisi isompi elukka puraissut, mutta raapimisjälkiä ei ole löytynyt.

Talvella kerran seurasin Vienon jälkiä lumessa, kun se tuli verisenä kotiin ja silloinkin näkyi sen naapurin koiran jälkiä samoissa maisemissa.
Kieltämättä Vienokin liikkuu oman tontin ulkopuolella, mutta eihän koiratkaan saisi irti olla ja ainakaan tulla toisten pihapiiriin!
Sitä koiraa pidetään ilmeisestikin ihan irrallaan ja vähän väliä sitä huudellaan ja etsitään pillien kanssa, eli ei ole ensimmäinen kerta, kun se karkaa.

Sadekuuroja.

Kylläpäs onkin tänään ollut vaihteleva ilma.
Välillä aurinko paistaa hetken ja juuri kun meinaa lähteä ulos,
niin tulee rankka sadekuuro.
Tosi tyytyväinen olen siitä, että autotallin kattoremontti on valmis.
Vaikeaa olis kattohommat tällaisella kelillä.

Päivän kuvat.Meillä on sade rehevoittänyt puutarhaa ja perennapenkkejä muutaman päivän aikana todella paljon. Kukkien tukemiset jäi aika vähiin ja osa on kaatunutkin, mutta eipä tuo haittaa. Tänäänkin tuli pieni sadekuuro, mutta nyt taas näkyy aurinko paistavan.
Tuo mooseksenpalavapensas on meillä levinnyt ihan liikaa.

Reissu 15.06.2013. Osa 2.
Matkalla kuvasimme kahta kirkkoa, edellä kuvia Karkun kirkosta...


...ja sitten kuvia paljon julkisuudessa esillä olleesta Tyrvään kirkosta.