Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Päivän orkidea.

Phalaenopsis hybridi.

Phalaenopsis hybridi.

Phalaenopsis hybridi. 
Sisukkaita nämä perhoset joskus ovat. Tämäkin kasvatti yhdessaä vaiheessa tuollaisen torvimaisen lehden ja mietin, että noinkohan sen kasvu sitten pyshtyy, mutta ei sittenkään.

Kukka puski uudet lehdet tuon torvimaisen ehden kyljestä läpi ja jatkaa ka
svua ihan normaalisti.

Nyt vielä innostui kasvattamaan uuden haaran vanhaan kukkavanaan ja kukkii nyt jo neljällä kukalla ja viideskin on avautumassa.

Jäin ihan tarkoituksella tuon kuivuneenkin kukkavana leikkaamatta, kun sen juuressa oli vihreätäkin, josta se uusi haara lähti kasvamaan.

2 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Täältä saa hyviä neuvoja orkideojen kasvatukseen - onneksi sait blogisi takaisin!
Aikamoinen tuo ison koivun kaato- ja pilkkomisurakka on teillä ollut.

Raakki kirjoitti...

Olinkin jo tavallaan menettänyt toivoni blogin takaisin saamiseen.

Kerrankin hyvä tuuri, kun virheellisen laskun vuoksi otin yhteyttä firmaan, joka nyt hoitaa blogin ja kotisivujen domaineja.

Siellä oli sattunut virhe, että lähettivät uuden laskun vuoden jälkeen, vaikka olin maksanut viisi vuotta eteenpäin.

Kun virhe oli korjattu, niin totesin, etten ole vieläkään saanut blogiani netissä näkymään, vaikka teen kaikki ohjaukset ihan ohjeiden mukaisesti.
Ystävällinen asiakaspalvelija sitten totesi, että jos haluan, niin hän voisi korvausta vastaan käydä tunnuksillani katsomassa Bloggerin puolella, että mistä homma kiikastaa.

Kun hän tutki siellä asiaa niin totesi kaiken olevan ihan oikein, mutta kokeili sitten vielä poistaa ohjauksen tänne hankkimaani Raakkila osoitteeseen ja teki ohjaukset uudelleen ja niin homma lähti ihan sillä toimimaan eikä hän edes laskuttanut siitä muutaman minuutin työstä mitään.

Sinne oli ilmeisestikin vaan jäänyt jotain vanhaa tietoa GoDaddylta, joka aikaisemmin oli hoidellut blogiani.

Siksi nyt jälkijunassa laittelen ainakin jotain viime vuoden tapahtumia blogiibi ja tuo puusavotta olikin oikeastaan koko vuoden suurimpia hommia.