Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

tiistai 10. huhtikuuta 2018

Viime vuoden puusavottaa. Osa 11.
Viimeiset kuvat vuoden takaisesta puusavotasta, jota tein toista kuukautta tosin välipäiviä pitäen.
Aika paljon noista kolmesta koivusta polttopuuta tulikin.
isosta pihakoivusta niitä tuli 12 pinokuutiota ja noista kahdesta muusta 6 kuutiota kummastakin, eli kaikkiaan 24 pinokuutiota.
Koivua menee vuodessa vähemmän, kuin havupuuta ja luulen, että tuolla määrällä saan lämmitettyä saunaa ja taloa kolmisen vuotta.

2 kommenttia:

Maatuska kirjoitti...

Komian näköisiä polttopuita, noita kelpaa nakella takkaan. Oliko koivut lahoja / vanhoja, kun kaadoit pois? Koivu on kyllä paha roskaamaan lehtineen, vaan mikä puu ei olisi.

Pitkästä aikaa vierailen pihallasi, tuolla pentin puolella tuli aikoinaan paljonkin käytyä katsomassa ihania kuviasi. Täytyy selailla blogia taakse päin ja varsinkin katsoa kesäkuvia. Tervetuloa pyörähtämään blogiini.

Raakki kirjoitti...

Tämä kevät on niin kiireistä aikaa, että en ole ehtinyt blogia päivittelemään, enkä vastaamaan komenttiisi. (Tai paremminkin olen unohtanut koko blogin, kun oli tuo vuosi välillä, jolloin blogi oli pimeänä.)

Ei nuo koivut kovin lahoja olleet, mutta kun ei tiedä varmasti tilannetta ja puut kuitenkin olivat turhan lähellä rakennuksia, niin siksi ne kaadettiin, ettei tulisi vahinkoa.