Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Päivän kissakuvat.

Eipä ole pitkään aikaan tullut blogiin kissakuviakaan, tässä Kauno päivänokosilla.

Päivän orkidea.

Cattleya hybridi.

Cattleya hybridi.

Cattleya hybridi.

Päivän kesäkuva.

Ihmeiden aika ei ole ohitse!
 
Tämä blogini on ollut pimeänä toista vuotta, kun amerikkalainen verkkotunnusfirma GoDaddy jostain kumman syystä mitätöi seitsemän vuotta heidän hallussaan olleen blogidomainini www.raakkila.com ja jouduin sen ostamaan uudelleen ja sitten vaihdoinkin sen suomalaisen Zonerin hoidettavaksi, kuten myös kotisivuni www.raakkila.fi

Olin jo oikeastaan menettänyt toivoni blogin saamisesta uudelleen toimimaan, mutta sattuman kautta jouduin ottamaan yhteyttä Zonerin asiakaspalveluun ja totesin ohimennen, että vaikka olen maksanut blogin vuosimaksun etukäteen viidelle vuodelle, niin en ole saanut blogiani toimimaan ollenkaan.

Ystävällinen asiakaspalvelija tarkisti tietoni heidän puolellaan ja totesi kaiken näyttävän olevan kunnossa ja tarjoutui sitten vielä selvittämään Bloggerin puolelta, että mistä homma kiikastaa.

Olin itse tosi moneen kertaan yrittänyt ohjaukset muuttaa ohjeiden mukaisesti, mutta ilmeisestikin sinne oli jäänyt jotain vanhaa tietoa, koska systeemi ei lähtenyt toimimaan.
Vanha osoite sieltä piti poistaa ja laittaa uudelleen, jolloin blogi tuli heti netissä näkyville. Ammattilainen näki heti, että muut tiedot olivat oikein, mutta se osoite piti poistaa ja laittaa uudelleen.

Tosi tärkeätä minulle ole se, että nuo vahat linkit esim. Facebookiin säilyivät ehjinä, joten vuosien takaisiakin tapahtumia voi katsella: http://www.raakkila.com/2013/03/paivan-vertailukuvat_14.html

Täytyy todeta, että kannattaa suosia kotimaisia operaattoreita, ainakin kielitaidottomien, kun asiat hoituvat paljon näppärämmin omalla kielellä chatin ja sähköpostin avulla asiakaspalvelun kanssa.

Olli Riikonen Zonerilta ansaitsee suurkiitoksen hyvästä palvelusta!