Panoraamakuva pihasta.

Panoraamakuva pihasta.

tiistai 7. toukokuuta 2019

Päivän orkidea.

Phalaenopsis hybridi.

Phalaenopsis hybridi.

Phalaenopsis hybridi.

2 kommenttia:

Aurinkokujalla kirjoitti...

Erikoinen kukka ja erikoiset värit. Kyllä luoja tietää mitkä värit sopii yhteen.
Minulla on yksi ainoa orgidea. Säästin sen kun se oli kukkinut. Leikkasin vanhat kukkavanat pois (en tiennyt ettei niin kannata tehdä) Seuraavana vuonna se teki yhden uuden kukkavanan ja kukki kauniisti ,sitten en leikannut kukkavanaa pois. Nyt se taas kukkii, mutta ei tehnytkään yhtään uutta kukkavanaa, vaan kukkii sillä vanalla jonka minä viime vuonna jätin.
Mitä mieltä olet kukkavanojen leikkaamisesta?
Minä tykkään etsiä uusia blogeja, joissa en ole aikaisemmin käynyt. Näin löytää uusia kivoja blogeja ja uusia kivoja ihmisiä blogien takaa.
Liityin blogiisi lukijaksi ja liitin sinun blogin mun lukuluetteloon, niin on helpompi seurata blogiasi. Tuleppas käymään kylässä myös aurinkokujalla.
Oikein mukavaa loppuviikkoa.

Raakki kirjoitti...

Minulla on tämä blogaaminen jäänyt aika vähiin sen jälkeen, kun siinä oli vuoden tauko. Amerikkalainen ylläpitäjä jostain syystä hävitti tuon nettiosoitteeni ja kesti kauan, ennen kuin sain sen lunastettua itselleni takaisin.

Jotenkin vaan sillä aikaa tuli muut harrastukset esille ja tämä on jäänyt vähemmille päivityksille ja samoin muiden blogienkin seuraaminen jäänyt vähemmälle ihan aikapulan vuoksi. Varsinkin nyt keväällä kun puutarha- ja muutkin ulkotyöt vievät aikaa enemmän.

Itse en leikkaa koskaan vihreitä kukkineita kukkavanoja pois, vain kuivuneet katkaisen ja hyvin usein kukat jatkavatkin kukintaa vanhoista kukkavanoista.

Jos olet Facebookissa, niin liity ihmeessä siellä olevaan Orkideat ryhmään, jossa olen ollut ylläpitäjänä jo kymmenisen vuotta. Siellä on jäseniä jo lahes 4000, joten siellä näkee hyvin erilaisia kukkia ja voi kysellä neuvojakin, jos jokin asia askarruttaa.

https://www.facebook.com/groups/orkideat/